17 juni – Nationale Krullendag!

Rokjesdag, pannenkoekendag, Valentijnsdag, complimentendag en dierendag. Allemaal officiële nationale dagen die al bestaan. Op zo’n dag staan we stil bij het thema en zijn het allemaal ooit erin geblazen.
Daarbij heeft Batoel van de Krullenclub nu bedacht een Nationale Krullendag te willen opzetten! 

Iedereen met krullen heeft ooit in een fase gezeten niet te weten wat aan te moeten met die pluizige krullen. Maar nu de CG methode bekend is bij de meeste krullenbollen gaat de wereld open voor de meeste mensen met krullen. En nog zijn er mensen die nog steeds niet weten wat ze aan moeten met hun krullen. Daarom het idee om een Nationale Krullendag erin te gooien! De datum is al bekend: namelijk 17 juni. Dit kan een data zijn die jaarlijks terugkomt. Door jullie stem!
De eerste Nationale Krullendag word georganiseerd in de KrullenSpa gevestigd in de Herestraat in Groningen.

6 Redenen voor een Nationale Krullendag


 1. Tips voor mensen met krullend haar:

Op een Nationale Krullendag (17 juni) kan je langskomen in de KrullenSpa gevestigd in de Herestraat in Groningen. Hier kun je tips en adviezen vragen voor jou krullen. Voor elk krultype is een advies wat het beste is. Qua producten, styling. 

2. Advies om je krullen mooi te houden:

Hoe verzorg je nu je krullen het beste. Welke producten zijn ervoor nodig en hoe houd je je krullen mooi de dagen na het wassen?

3. Advies in producten per krultype

Welk krultype heb ik nu en welke producten zijn daarvoor geschikt en welke juist niet? Iedereen met krullen heeft wel verschillende producten gebruikt om uit te proberen. Vaak zonder dat je weet of ze wel echt geschikt zijn voor jou krullen. Iedere krul is weer anders en reageert weer anders op producten namelijk.

4. Kom als krullenbollen bij elkaar om verhalen te delen en elkaar te stimuleren beter voor je krullen te gaan zorgen:

Verschillende krullenbollen bij elkaar brengen en daardoor in contact komen met elkaar om zo elkaars verhaal aan te horen qua krul routine en misschien wel hoe ze ooit begonnen zijn hun krullen te waarderen.

5. Krullen leren te waarderen

Je krullen zijn een gift. Iedereen met stijl haar wil vaak krullen, maar soms ook andersom. Daar willen we met een Nationale Krullendag verandering in brengen. Krullen hebben is iets wat niet iedereen heeft. Er met de juiste manier mee omgaan kan helpen om van je krullen te gaan houden. 

6. Jaarlijks terug laten komen

Door er een Nationale dag van te maken, zorgen we ervoor dat een Krullendag jaarlijks terugkomt. Zo kunnen elk jaar nieuwe krullenbollen aanschuiven! 

 

 

Comments are disabled.