– Diensten –

Ontspanning met focus op gezonde krullen

Bij de Krullenspa kan je terecht voor zowel treatments, krullen knippen en je haren laten verven. Bekijk hieronder onze behandelingen!

krullen treatments groningen

Treatments

Een treatment bij de Krullenspa is ontspanning voor jezelf, met een praktische en educatieve focus op het onderhouden van je krullen. Je ontspant door de hoofdhuidmassage, de stoombehandeling en het op maat gemaakte haarmasker.

Lees meer

Krullen knippen groningen

Krullen knippen

Wij knippen krullend haar met de droog kniptechniek. Deze techniek is geschikt voor zowel wavy als curly en coily krullen. Wij knippen dan ook elke krultype.Tijdens het knippen wordt er gekeken naar de lagen, worden de wensen besproken en knippen wij het haar naar wens.
Lees meer

Krullen verven

Bij de krullenspa gebruiken wij verschillende verf technieken. Zo is een balayage mogelijk, maar ook full head highlights! Ook kan je als het je eerste keer is kiezen voor babylights. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Lees meer

Kinderen

Kids zijn al welkom vanaf het moment dat ze een sterke krul krijgen, vaak is dit na 2 jaar. Twijfel je? Stuur ons een foto via de mail, dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.
Lees meer

Wash & Go

Onze stylisten zijn gespecialiseerd in het geven van hoofdhuidmassages, en dan de Indiase hoofdhuidmassage. Dit is een massage waarbij er bepaalde drukpunten worden gemasseerd.
Lees meer

Laat je krullen verwennen bij de Krullenspa!

 

Maak eenvoudig een afspraak via onze online agenda. Heb je liever iemand aan de lijn? Bel dan 06-17560379 of stuur een bericht via whatsapp.