– Krullen verven –

Krullen verven Groningen

Bij de krullenspa gebruiken wij verschillende verf technieken. Zo is een balayage mogelijk, maar ook full head highlights! Ook kan je als het je eerste keer is kiezen voor babylights. Dit is een techniek waarbij het haar in hele subtiele highlights wordt geverfd zonder dat het teveel is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een e-mail!

Full head Highlights/lowlightsvanaf €200
Half head highlights/lowlightsvanaf €150
Babylightsvanaf €170
Foliyagevanaf €160
Balayagevanaf €160
Tonervanaf €79,50
Uitgroei(Uitgroei is -+ 2 cm, Bij meer uitgroei word er meer gerekend)€59,50

*verf prijzen zijn vanaf (kort haar) voor langer haar (half lang tot lang haar) berekenen wij extra

*Alle behandelingen zijn exclusief toner en knippen. Dit kan je uiteraard erbij kiezen.

Wat zijn highlights?

Highlights zijn eigenlijk gewoon verfstreepjes in je haar. Deze streepjes zijn lichter dan je eigen haarkleur. Juist door een paar tintjes lichter te gebruiken dan je eigen coupe, zorgen ze voor een fris sunkissed effect. De algemene regel is dat je twee of drie tinten lichter dan je eigen haarkleur gebruikt. Heb je bijvoorbeeld zwart haar? Ga dan voor een donkerbruine highlight. Het hoofddoel is dan ook om je haar lichter te maken en meer diepgang te geven.

Wat zijn lowlights?

Lowlights zijn eigenlijk het tegenovergestelde van highlights. Bij highlight worden er lichtere stukjes in je haar gezet. Bij lowlights is dit juist andersom. Hierbij worden er juist donkere stukken in het haar gezet. Over het algemeen ogen lowlights ook subtieler dan highlights, omdat de donker geverfde plukjes onder de lichtere haren komen te liggen.

Wat zijn babylights?

Ben jij al bekend met babylights? Dit zijn hele subtiele lights, meestal in de vorm van highlights. Ze geven je coupe een extra zomers effect, zonder dat het obvious is dat jij je haren hebt geverfd. Natuurlijk dus! Het lijkt alsof je haar is opgelicht door de zon. De babylights zitten dan ook niet door het hele haar, maar zijn juist heel fijn en bevinden zich op je kruin en rondom je gezicht. Waarom babylights? Het zijn ideale fijne highlights om je coupe op te frissen. Ook ideaal wanneer je liever je haren niet verft. De techniek kan worden toegepast bij iedere haarkleur.

Wat is een balayage?

Het woord “balayage” komt voort uit de Franse taal en betekent “vegen”. Wij brengen een balayage dan ook met lichte vegen aan op het haaroppervlakte. Er wordt dus ‘minder geverfd’ dan bij een kleurbehandeling waarbij het hele haar wordt gekleurd. Tijdens de behandeling kunnen wij werken met verschillende kleurtinten die in elkaar overlopen. Afhankelijk van jouw wens geeft dit een subtiel of juist een expressiever resultaat

wat is een foliyage?

Deze techniek valt tussen highlights en balayage in. Bij foilayage worden er highlights in het haar gezet die niet direct bij de aanzet beginnen. Hierdoor worden de punten van je haar lichter en feller wat voor een sun kissed effect zorgt. Het krijgt hierdoor dus alsnog een natuurlijke look, maar het wordt niet met de losse hand in je haar gezet. Bij foilayage maken wij gebruik van folies wat voor een intenser effect zorgt.

wat is een toner?

Toners zijn als het ware kleurpigmenten die een laagje leggen om het haar. Aangezien het een laagje betreft en je het dus niet inkleurt is het daarom niet mogelijk om een hele kleur verandering te doen met alleen een toner. Een toner is dan ook niet grijsdekkend en was je er na een tijdje weer uit.
Toner blijft afhankelijk van het haar kwaliteit tussen de 5-20 wasbeurten in het haar.

Ervaringen

★★★★★
Onze klanten beoordelen ons met een 5/5

ECHT EEN AANRADER. Mijn dochter ging voor de eerste keer naar de kapper. Ze vond het erg spannend, maar werd gelijk op haar gemak gesteld! De dames zijn erg vriendelijk en hebben kennis van zaken! Naast het knippen van krullend haar is de Spa een echte aanrader! In het geheel een erg leuke en prettige ervaring, wij kom hier zeker weer!
Marleen
Mega mega skills hier!! Al lange tijd verzorg ik m’n haar volgens cg methode en toch nog nieuws geleerd. Mijn haar heeft er nog nooit zo goed uit gezien!
Ontzettend ontspannen hoofdmassage en eindelijk geknipt zonder dat ik m’n lengte kwijt ben. Echt een kadootje voor mezelf.
Sarah
Ik ben vandaag bij krullenspa geweest in Groningen. Naar een ontspannende behandeling voor m’n hoofd en haar. Schrok ik behoorlijk toen zij klaar was. Ik herkende mij zelf maar dan als als puber. Ik heb naar jaren mijn eigen krullen weer terug en ben behoorlijk enthousiast er over. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt voor de volgende keer.
Raschella
Super lieve dames die in de salon werken! Mijn haren zijn verzorgd en zien er weer super uit, ik ben er super blij mee. Zeker een aanrader 😍 ook veel advies gekregen waar je echt wat mee kan. Heel erg bedankt.
bbeyzs
Rëzo vip behandeling gehad. Mn krullen fantastisch geknipt en verzorgd. Helemaal blij mee. Voor t eerst iemand die mn haar snapt 💃🏽
Marieke

Laat je krullen verwennen bij de Krullenspa!

 

Maak eenvoudig een afspraak via onze online agenda. Heb je liever iemand aan de lijn? Bel dan 06-17560379 of stuur een bericht via whatsapp.