– Treatments –

Ontspanning met focus op gezonde krullen

Een treatment bij de Krullenspa is ontspanning voor jezelf, met een praktische en educatieve focus op het onderhouden van je krullen. Je ontspant door de hoofdhuidmassage, de stoombehandeling en het op maat gemaakte haarmasker. We maken direct stappen om de gezondheid van je hoofdhuid en krullen te verbeteren. Dit doen we met onze technieken en natuurlijke en vegan producten. Daarnaast krijg je advies over jouw haar routine om zelf je krullen in uitstekende conditie te houden.

SPA AMIRA

Bij deze behandeling wordt eerst gekeken naar de hoofdhuid, vervolgens wordt de huid gereinigd met Ayurvedische kruiden. Wij kijken naar de haareigenschappen en naar de elasticiteit van de krul. Om het haar in balans te brengen maken wij ter plekke een haarmasker op maat. Dit haarmasker wordt in combinatie met de nieuwste stoomtechniek aangebracht. Daarna krijg je een hoofdmassage en eindigen we de treatment met de styling en advies.
Deze behandeling is zowel voor gezond als beschadigd haar.

SPA DETOX

Tijdens de detox behandeling maken wij gebruik van een scalp scrub. De scalp scrub is een natuurlijke exfoliant en zorgt voor het verwijderen van productresten, dode huidcellen, bacteriën en overtollige oliën die de huid afsluiten. Na het gebruik van de scrub krijg je minder snel last van haaruitval en een geïrriteerde hoofdhuid. Na de scrub volgt er een rozemarijn/ appel azijn spoeling voor de overgebleven restjes product. Dit voedt de huid en zorgt voor een stabiele ph waarde. Wij gebruiken een masker op maat om het haar te voeden in combinatie met de nieuwste stoomtechniek en sluiten de behandeling af met een heerlijke hoofdhuid massage en rozenwater voor de hoofdhuid. De behandeling eindigt met de stylings producten aanbrengen en persoonlijk advies op maat voor langere periode.

Deze behandeling is ookgeschikt voor beschadigde krullen. Heb jij je haren bijvoorbeeld geblondeerd, gestijld, chemische behandeling, altijd vast gedragen, verkeerde producten gebruikt of zijn je krullen niet meer zoals hoe ze waren? Dan is deze behandeling geschikt voor jou!

Wat is een stoom behandeling?

Met de nieuwste technologie op het gebied van Stoom apparaten, hebben wij in de krullen Spa een apparaat waarmee je nevel tot 50-60ºC kan verwarmen.
Voldoende om de haarschubben te openen, en een stuk vriendelijker voor het haar dan een gewone stoom apparaat. De mist wordt gecreëerd met behulp van ultrasone golven, door deze technologie zijn de deeltjes veel kleiner dan die van een standaard stoom apparaat waardoor de treatment veel dieper doordringt in het haar! Ook kan je met onze apparatuur de huid diep reinigen en zorgen voor een prachtig resultaat! Ontspan en relax bij de Krullenspa!

Laat je krullen verwennen bij de Krullenspa!

 

Maak eenvoudig een afspraak via onze online agenda. Heb je liever iemand aan de lijn? Bel dan 06-17560379 of stuur een bericht via whatsapp.