– Wash & Go –

Indiase hoofdmassage + Wash & Go

Onze stylisten zijn gespecialiseerd in het geven van hoofdhuidmassages, en dan de Indiase hoofdhuidmassage. Dit is een massage waarbij er bepaalde drukpunten worden gemasseerd. Het bevordert de circulatie van de hoofdhuid, kan bestaande haargroei stimuleren en verwijdert built-up en overtollige vuiligheid op de huid. Ook is het perfect voor mensen die last hebben van migraine, clusterhoofdpijn en gevoelige hoofdhuid. Last but not least: Het is zooooo lekker! Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van een huidscrub/reiniging om de hoofdhuid te reinigen, vervolgens sluiten we het haar af met een voedende conditioner. Na het wassen brengen wij het haar in model met de juiste stylingproducten en geven wij advies zodat je weet wat je moet doen.

€60,-

Indiase hoofdmassage
+ Wash & Go

  • Indiase hoofdmassage
  • Wassen
  • Drogen
  • Styling & Advies

Ervaringen

★★★★★
Onze klanten beoordelen ons met een 5/5

ECHT EEN AANRADER. Mijn dochter ging voor de eerste keer naar de kapper. Ze vond het erg spannend, maar werd gelijk op haar gemak gesteld! De dames zijn erg vriendelijk en hebben kennis van zaken! Naast het knippen van krullend haar is de Spa een echte aanrader! In het geheel een erg leuke en prettige ervaring, wij kom hier zeker weer!
Marleen
Mega mega skills hier!! Al lange tijd verzorg ik m’n haar volgens cg methode en toch nog nieuws geleerd. Mijn haar heeft er nog nooit zo goed uit gezien!
Ontzettend ontspannen hoofdmassage en eindelijk geknipt zonder dat ik m’n lengte kwijt ben. Echt een kadootje voor mezelf.
Sarah
Ik ben vandaag bij krullenspa geweest in Groningen. Naar een ontspannende behandeling voor m’n hoofd en haar. Schrok ik behoorlijk toen zij klaar was. Ik herkende mij zelf maar dan als als puber. Ik heb naar jaren mijn eigen krullen weer terug en ben behoorlijk enthousiast er over. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt voor de volgende keer.
Raschella
Super lieve dames die in de salon werken! Mijn haren zijn verzorgd en zien er weer super uit, ik ben er super blij mee. Zeker een aanrader 😍 ook veel advies gekregen waar je echt wat mee kan. Heel erg bedankt.
bbeyzs
Rëzo vip behandeling gehad. Mn krullen fantastisch geknipt en verzorgd. Helemaal blij mee. Voor t eerst iemand die mn haar snapt 💃🏽
Marieke

Laat je krullen verwennen bij de Krullenspa!

 

Maak eenvoudig een afspraak via onze online agenda. Heb je liever iemand aan de lijn? Bel dan 06-17560379 of stuur een bericht via whatsapp.