Duik in de Betoverende Wereld van Krullen: Curls & Beauty Event 2023

Krullenliefhebbers, maak je klaar om een buitengewone dag vol krullende magie te ervaren! Het langverwachte Curls & Beauty Event staat voor de deur en belooft een onvergetelijke dag te worden, gewijd aan het vieren en omarmen van krullend haar. Of je nu van golvende lokken of strakke krullen houdt, dit evenement is dé plek waar krullen in de schijnwerpers staan. Lees verder om alles te ontdekken over het spectaculaire Curls & Beauty Event 2023.

Datum en Locatie

Markeer je agenda op 29 oktober 2023, want het Curls & Beauty Event vindt plaats in de sfeervolle Hanze Plaza in Groningen. Deze locatie biedt het ideale decor voor een dag vol krullende inspiratie en schoonheid. Met zijn ruime en gastvrije sfeer is Hanze Plaza de perfecte plek om je onder te dompelen in alles wat met krullen te maken heeft.

Adres:
Protonstraat 16
9743 AL Groningen

Een Krullende Beleving

Het Curls & Beauty Event belooft een overvloed aan activiteiten en stands die allemaal gericht zijn op het vieren van krullend haar. Verwacht een gevarieerd aanbod van stands met krullenproducten van toonaangevende merken. Van speciale shampoos en conditioners tot tools en diffusers – je vindt hier alles om je krullen te laten stralen.

Maar dat is nog niet alles. Het evenement brengt getalenteerde krullenkappers samen, klaar om je krullen een adembenemende make-over te geven. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe look of gewoon advies over krulverzorging, de kappers op het evenement staan voor je klaar.

Workshops en Gastsprekers

Een hoogtepunt van het Curls & Beauty Event zijn de boeiende workshops en inspirerende gastsprekers. Leer essentiële tips en trucs om je krullen te stylen en te verzorgen tijdens de interactieve workshops. Van het creëren van de perfecte kruldefinitie tot het kiezen van de juiste producten voor jouw krultype, deze workshops zijn een schat aan informatie voor krullenliefhebbers.

Gastsprekers delen hun inzichten en ervaringen, en bieden een dieper begrip van krullend haarverzorging, zelfacceptatie en schoonheid. Ontdek de reis van anderen naar zelfliefde en acceptatie van hun natuurlijke krullen, en laat je inspireren om hetzelfde te doen.

Koop je Tickets Nu!

Mis dit betoverende evenement niet! Koop nu je tickets voor het Curls & Beauty Event 2023 en verzeker jezelf van een dag vol krullende inspiratie, beauty en positiviteit. Dit is jouw kans om gelijkgestemde krullenliefhebbers te ontmoeten, nieuwe producten te ontdekken, je krullen te laten transformeren door professionals en te genieten van verrijkende workshops en gastsprekers.

Tickets kopen: https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/C0E69136DEC19FCDE5DF4721596D4419

Datum: 29 oktober 2023
Locatie: Hanze Plaza, Groningen

Zet je krullen in de schijnwerpers en vier de schoonheid van natuurlijk haar op het Curls & Beauty Event. We zien je daar!

Comments are disabled.