– Krullenkapper Groningen –

Krullenkapper Groningen

Welkom bij de Krullenspa, dé krullenkapper van Groningen. Als specialist in het verzorgen, herstellen en knippen van krullen helpen wij je graag om jouw mooie krullen te behandelen.

 

Ons team van professionele krullenkappers staan klaar om jouw krullen te laten stralen. Wij werken met de beste producten en technieken. Je bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om krullen knippen, hoofdhuid problemen of beschadigde krullen.

 

Naast het knippen van krullen bieden wij ook speciale behandelingen aan om jouw krullen te verzorgen en te herstellen. Bekijk onze behandelingen.

 

Bij de Krullenspa houden wij rekening met jouw wensen. Maak vandaag nog een afspraak bij de Krullenspa, de krullenkapper van Groningen. We zien je graag bij ons in de salon!

krullenkapper Groningen

Jouw krullen op de eerste plek!

Het concept van de Krullenspa draait om educatie en ontspanning. Tijdens de behandelingen krijg je veel informatie over je krullen en ontspan je tijdens een heerlijke hoofdhuidmassage.

Wat is een krullenkapper?

Een krullenkapper is een kapper die gespecialiseerd is in krullen. Wij behandelen alle soorten krullen van slag tot kinky. Iedereen met een beweging in het haar is welkom. Ook hebben wij ervaring met kroeshaar en kunnen wij je goed advies geven op het gebied van producten en haarroutines.

Verschillende behandelingen krullenkapper Groningen

In de Krullenspa bieden wij verschillende behandelingen aan. Bij alle behandelingen maken wij gebruik van natuurlijke producten volgens de CG-Methode. Dus zonder sulfaten, parabenen en siliconen en dus Curly Girl vriendelijk. De krullen worden droog geknipt volgens de curl-by-curl methode. Naast het krullen knippen hebben wij 3 verschillende treatments in de Krullenspa.

 

SPA Amira

Bij deze behandeling wordt eerst gekeken naar de hoofdhuid, vervolgens wordt de huid gereinigd met Ayurvedische kruiden. Wij kijken naar de haareigenschappen en naar de elasticiteit van de krul. Om het haar in balans te brengen maken wij ter plekke een haarmasker op maat. Dit haarmasker wordt in combinatie met de nieuwste stoomtechniek aangebracht. Daarna krijg je een hoofdmassage en eindigen we de treatment met de styling en advies.
Deze behandeling is zowel voor gezond als beschadigd haar.

 

Spa Detox

Tijdens de detox behandeling maken wij gebruik van een scalp scrub. De scalp scrub is een natuurlijke exfoliant en zorgt voor het verwijderen van productresten, dode huidcellen, bacteriën en overtollige oliën die de huid afsluiten. Na het gebruik van de scrub krijg je minder snel last van haaruitval en een geïrriteerde hoofdhuid. Na de scrub volgt er een rozemarijn/ appel azijn spoeling voor de overgebleven restjes product. Dit voedt de huid en zorgt voor een stabiele ph waarde. Wij gebruiken een masker op maat om het haar te voeden in combinatie met de nieuwste stoomtechniek en sluiten de behandeling af met een heerlijke hoofdhuid massage en rozenwater voor de hoofdhuid. De behandeling eindigt met de stylings producten aanbrengen en persoonlijk advies op maat voor langere periode.

 

SPA Recover

Deze behandeling is zeer geschikt voor beschadigde krullen. Heb jij je haren bijvoorbeeld geblondeerd, gestijld, chemische behandeling, altijd vast gedragen, verkeerde producten gebruikt of zijn je krullen niet meer zoals hoe ze waren? Dan is deze behandeling jouw redder in nood. Tijdens de behandeling kijken we eerst naar de geschiedenis van de krullen. Vervolgens bepalen wij wat voor producten je haar nodig heeft en gaan we met een stoombehandeling en een haarmasker op maat je elasticiteit trainen zodat je krul de veerkracht terugkrijgt.  Na deze behandeling krijg je van ons een masker mee en een persoonlijke routine zodat je verder kan met het herstellen van je haar. De behandeling is inclusief styling en advies.

 

Krullenspa is onderdeel van de krullenkapper van Groningen – de Krullenclub

De Krullenspa is een onderdeel van de Krullenclub en sinds kort geopend in hartje centrum van Groningen aan de Herestraat 94. De Krullenclub is al jarenlang actief in de krullenwereld en heeft al meer dan duizenden krullenbollen geholpen met hun haar. Naast knippen geeft Batoel ook kappersopleidingen, organiseert ze Curls & Beauty event en heeft ze haar eigen haarproducten op de markt gebracht.

De Krullenclub is bekend van o.a.

Veelgestelde vragen krullenkapper Groningen

 

Hoe vaak moet je naar een krullenkapper?

Bij KrullenSpa in Groningen begrijpen we als geen ander dat krullend haar specifieke zorg en aandacht vereist. Een veelgestelde vraag die we vaak horen is: “Hoe vaak moet ik eigenlijk naar de krullenkapper?” Het antwoord hierop hangt af van verschillende factoren, zoals je krultype, gewenste haarstijl en persoonlijke voorkeuren. Bij KrullenSpa hebben we gemerkt dat een interval van 2 tot 3 maanden ideaal is voor het behoud van gezonde en levendige krullen.

 

Hoe duur is een knipbeurt bij krullenkapper Groningen Krullenspa?

De prijs van een knipbeurt bij ons hangt af van je haarlengte. Onze prijzen beginnen vanaf 65 euro voor een knipbeurt. Dit is inclusief het wassen, styling en het drogen. Naast het knippen zijn wij ook gespecialiseerd in onze Spa Treatments. Wij zijn dan ook de eerste Krullenspa in het Noorden! Verder kan je ook bij ons terecht voor het verven van je krullen.

 

Relevante pagina’s:

  • Natuurlijke producten
  • Advies op maat
  • Voor alle krultypes
  • Voor iedereen!
  • Vegan